`Matti Boegatti....een beleving
uit hartje Amsterdam!’


Deze stoere, foute, goedgebekte Ras-Amsterdammer zou in een vorig leven letterlijk een lang en berucht leven kunnen hebben geleid in de Jordaan… Matti`s jeugd speelde zich dagelijks af tussen de klanken van Johnny Meyer, Manke Nelis, en Tante Leen. Amste`damse roots zitten dus in het bloed en zullen hier ook `neffer nooit nie’ uitgaan! Matti B. kruipt letterlijk ‘in de huid van’  dit zeer succesvolle typetje!

 

Menigeen vroeg reeds bloedserieus aan Matti in welke A`damse wijk hij woont…  en dat is de ultieme bevestiging dat je goed bezig bent!!

De zang, de klemtoon, het adrem reageren op reacties uit het publiek… Zijn veelzijdige avondvullende show, getiteld: `Matti Boegatti`s Rondje Amsterdam’  zet zelfs de `aller-droogste ambtenaar’ op een fout voetstuk door de gouden combinatie zingen & plat Jordanese humor. Niemand blijft onopgemerkt…..

 

Ook tijdens menig groot Smartlappenfestival mocht  hij `acte de présence’ geven, om er enkele te noemen: Tilburg, Laren, Utrecht (grootste festival van Nederland!) Maastricht, Sittard, Amsterdam & Roeselare(B) enz.

Te boeken als avondvullend programma, of als band act van drie kwartier.

 

Webdesign: INSPIRED BY WHY BV - John Baggen